Een dynamisch merk...

Vanden Borre Kitchen, opgericht in 2016, heeft een heel specifieke missie: kwalitatief hoogstaande, 100% personaliseerbare keukens maken tegen een betaalbare prijs. Ons merk is het resultaat van een partnerschap tussen Vanden Borre, de Belgische marktleider in elektrotoestellen en multimedia, en FBD Group, de grootste Europese franchisegever van de keuken op maat. Onze kracht schuilt in onze waarden: toegankelijke premium, co-creatie, transparantie en uniekheid. Echte engagementen die onze teams elke dag aangaan.

… met sterke waarden

Voor ons is er niets belangrijker dan de geslaagde projecten van onze klanten, want wij weten hoe belangrijk dit voor hen is. Wat onze teams dagelijks drijft? De behoeften, gewoontes en verwachtingen van onze klanten begrijpen om samen hun toekomstige keuken te bouwen die even uniek is als hen. Het gaat om de keuken die het best bij hen past en die hun budget respecteert. Van het ontwerp tot de plaatsing, onze teams delen hun expertise om van elk project een waar succes te maken. Onze klanten vertrouwen erop dat we altijd de beste oplossing vinden voor hen.

Onze kerncijfers

  • 2016

    Creatie van het merk

  • 28

    Winkels in België

Een opleiding op maat

Wij zijn professionals van de begeleiding en opleiding op maat van onze medewerkers! Om ons niveau van expertise en vakmanschap hoog te behouden, bieden we alle nieuwe leden van de Vanden Borre Kitchen-familie een complete initiële opleiding van 5 weken aan in onze VDBK ACADEMY. U kunt er het vak van keukenspecialist ontdekken of u daar verder in verdiepen. Deze opleiding gaat gepaard met winkelbezoeken om theorie en praktijk te combineren. Producten, nieuwste trends, verkooptechnieken … u leert er alles om succesvol te worden!